Dagens ret 85,-

Dagens Ret skal hentes mellem
klokken 16.30 - 17.30, hvis ikke andet er aftalt.
Bestil gerne i god tid, da der vil blive lavet et bestemt antal portioner*

Mandag, den 17. januar

Stegte Fiskefilet, kartofler, persillesovs og citron

Tirsdag, den 18. januar

Kylling i karry, ris og salat

Onsdag, den 19. januar

Forloren hare, kartofler, sovs og bønner

Torsdag, den 20. januar

Gordon Bleu, pasta, champignon a la crème og salat

Fredag, den 21. januar

Dansk Bøf, bløde løg og kartofler

 

Mandag, den 24. januar

Gl. daws kylling, kartofler, sovs og agurkesalat

Tirsdag, den 25. januar

Gryderet, ris og salat

Onsdag, den 26. januar

Karbonader, grønærter gulerødder, kartofler og rødbede

Torsdag, den 27. januar

And, kartolfer, sovs og rødkål

Fredag, den 28. januar

Herregårdsbøf, kartoffelbåde, bearnaice og ærter

Mandag, den 31. januar

Skinke og flødekartofler

Tirsdag, den 1. februar

Paprikagryde med kartoffelmos

Onsdag, den 2. februar

Stegt flæsk, persillesovs, kartofler og rødbede

Torsdag, den 3. februar

Flæskesteg, rødkål og kartofler

Fredag, den 4. februar

Jægerschnitzhel

Mandag, den 7. februar

Hvidkålsrouletter, kartofler og sovs

Tirsdag, den 8. februar

Koteletter i fad

Onsdag, den 9. februar

Brændende Kærlighed

Torsdag, den 10. februar

Marineret Nakkekotelet, tzaziki, græske kartofler og salat

Fredag, den 11. februar

Hamburgerryg, aspargessovs, grønsager og kartofler

Mandag, den 14. februar

Skinkeschnitzel

Tirsdag, den 15. februar

Bankekød, kartoffelmos og rødbeder

Onsdag, den 16. februar

Dansk Bøf og bløde løg

Torsdag, den 17. februar

Boller i karry, ris og salat

Fredag, den 18. februar

Kyllingefrikadeller, Tzatziki, salat og græske kartofler

Mandag, den 21. februar

Kyllinggryde med pasta

Tirsdag, den 22. februar

Pindsvin med mos

Onsdag, den 23. februar

Flæskesteg, rødkål, kartofler og sovs

Torsdag, den 24. februar

Biksemad, Spejlæg og bearniace

Fredag, den 25. februar

Pasta og Kødsovs

Mandag, den 28. februar

Svensk Pølseret

Tirsdag, den 1. marts

Kalkuncuvette, flødekartofler og salat

Onsdag, den 2. marts

Stegt flæsk, persillesovs, kartofler og rødbede

Torsdag, den 3. marts

Gryderet med ris

Fredag, den 4. marts

Lasagne og salat