Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Det kolde bord

Frokostordning i Sydsjælland

Dagens bedste måltid

Vi kender det alle sammen. Sulten gnaver i maven, og vi dagdrømmer om hamburgerryg og røget ål, frisk frugt og kage. Desværre var der ikke tid til at pakke andet end et tørt stykke knækbrød.

Uanset sit arbejde er frokosten noget særligt. Det burde den i hvert fald være. Sund og nærende mad smager nemlig ikke bare lækkert – den giver også energi til en travl arbejdsdag.

Så hvis din virksomhed ligger i Vejen, Haderslev eller Kolding, så lad Kongeaa Catering gøre frokosten til dine ansattes bedste måltid.

Og lad dem slippe for de kedelige knækbrødsmadder.

En følelse af fællesskab

En frokostordning er mere end bare mad. Den kan også forbedre fællesskabet på arbejdspladsen, hvilket er derfor, du burde anse en frokostordning som en investering.

Når dine ansatte samles rundt om frokostordningen, sidder de nemlig og styrker deres sociale sammenhold. Hvilket ikke kun forbedrer arbejdspladsen for dem, men også gør selve arbejdet lettere og mere effektivt.

Så hvad venter du egentlig på?

Frokostordninger til firmaer, daginstitutioner og alt derimellem

Her hos Kongeaa Catering tror vi på, at alle ansatte fortjener en god frokost – uanset om de arbejder på kontor, værksted eller daginstitution. Og små virksomheder fortjener også god mad. Derfor er vi lige så glade for at lave frokostordninger til 5 ansatte som til 300.

Kontakt os derfor allerede i dag og få en pris på din fremtidige frokostordning. Og bare rolig – vores catering beviser nemlig, at kvalitet også godt kan være billigt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvis du vil vide mere om vores catering, så kan du læse meget mere her. Vidste du, at vi også tilbyder mad til selskaber? Læs meget mere her. 

Kontaktformular

Kontakt  os her

Du kan i understående formular sende os en direkte besked. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Felter markeret med* skal udfyldes.​​

Vi bestræber os altid på at svare alle henvendelser hurtigst muligt - men giv os endeligt et kald hvis du har brug for et svar i dag.

Kvalitet frem for kvantitet

Hos os er kvalitet det vigtigste, og vurdere altid kvaliteten frem for mængden. 

Klar og anrettet efter størrelse

Vores retter er anrettede og klar til serveing, som gør dagen særdeles nemmere.

Vi tager os af alt

​​Med os som partner tager vi os af alt fra start til slut, så gæsten blot skal nyde dagen. 

Lad os stå for

Maden til den travle hverdag

Se ugens menu her

logo hvid

​CVR: 41482044

Kongeaa Catering laver alt fra de gammeldags danske retter til mere moderne madlavning. Vores motto er "Hellere KVALITET, istedet for KVANTITET"

Kontaktoplysninger

Kongeaa Catering ApS

Københoved 36, 6630 Rødding

Tlf: 23 70 06 63

E-mail: kontakt@kongeaacatering.dk 

Du kan finde vores Smiley rapport her​