Juleplatte 1

  • Marineret sild med hjemmelavet karrysalat
  • Fiskefilet med remolade og citron
  • ½ æg med rejer
  • Flæskesteg med rødkål
  • Rullepølse med sky og løg
  • Roastbeef med remoulade og peberrod
  • Brie med druer

Pr. person 119,-
Brød og smør: +20,-

Juleplatte 2

  • Marineret sild med hjemmelavet karrysalat
  • Fiskefilet med remolade og citron
  • ½ æg med rejer
  • Flæskesteg med rødkål
  • Dyrlægens natmad
  • Mørbradbøf med champignon a la creme
  • Roastbeef med remoulade og peberrod
  • Ris a la mande med kirsebærsovs

Pr. person 169,-
Brød og smør: +20,-

Juleplatte 3

  • Marineret sild med hjemmelavet karrysalat
  • Gravad Laks med sennepsdressing
  • Røget ål med æg 
  • Æbleflæsk med bacon
  • Sylte med sennep og rødbeder
  • Håndskåret Ribbensteg med rødkål
  • Leverpostej med bacon og champignon
  • Ris a la mande med kirsebærsovs

Pr. person 219,-
Brød og smør: +20,-