​Overblik af

Dagens ret 89,-

Dagens Ret skal hentes mellem
klokken 16.30 - 17.30, hvis ikke andet er aftalt.
Bestil gerne i god tid, da der vil blive lavet et bestemt antal portioner*

Dato

Menu

Tirsdag, den 26. april

Grillkøller, bagekartoffel og salat

Onsdag, den 27. april

Stegt flæsk med persillesovs og rødbeder

Torsdag, den 28. april

Paprikagryde med kartoffelmos

Fredag, den 29. april

Gordon Bleu, pasta og salat

Mandag, den 2. maj

Dansk Bøf med bløde løg

Tirsdag, den 3. maj

Fiskefilet, persillesovs, kartoffel og citron

Onsdag, den 4. maj

Rullesteg, rødkål, kartofler og sovs

Torsdag, den 5. maj

Kylling i karry med ris

Fredag, den 6. maj

Gorden Bleu, pasta og salat

Mandag, den 9. maj

Gl. daws kylling med agurkesalat

Tirsdag, den 10. maj

Medisterpølse, rødkål og kartofler

Onsdag, den 11. maj

Svensk Pølseret

Torsdag, den 12. maj

Boller i karry

Fredag, den 13. maj

Helligdag

Mandag, den 16. maj

Skinke og flødekartofler

Tirsdag, den 17. maj

Paprikagryde med kartoffelmos

Onsdag, den 18. maj

Stegt flæsk, persillesovs, kartofler og rødbede

Torsdag, den 19. maj

Herregårdsbøf, kartoffelbåde, bearnaice og ærter

Fredag, den 20. maj

Kalkunschnitzhel

Mandag, den 23. maj

Kyllingegryde med pasta

Tirsdag, den 24. maj

Koteletter i fad

Onsdag, den 25. maj

Hamburgerryg, aspargessovs, kartofler og grønt

Torsdag, den 26. maj

Helligdag

Fredag, den 27. maj

Lasagne

Mandag, den 30. maj

Skinkeschnitzel

Tirsdag, den 31. maj

Forloren Hare

Onsdag, den 1. juni

Dansk Bøf og bløde løg

Torsdag, den 2. juni

Junigryde

Fredag, den 3. juni

Kyllingefrikadeller, Tzatziki og græske kartofler

Mandag, den 6. juni

Helligdag

Tirsdag, den 7 juni

Kyllingefilet, whiskysovs, broccolisalat

Onsdag, den 8. juni

Flæskesteg, rødkål, kartofler og sovs

Torsdag, den 9. juni

Biksemad, Spejlæg og bearniace

Fredag, den 10. juni

Pasta og Kødsovs

Mandag, den 13. Juni

Fiskefilet, kartofler og persillesovs

Tirsdag, den 14. Juni

Gl. Daws kylling

Onsdag, den 15. juni

Frikadeller og stuvet spidskål

Torsdag, den 16. juni

Gryderet med ris

Fredag, den 17. juni

Lasagne

Mandag, den 20. juni

Paprikagryde med ris

Tirsdag, den 21. juni

Herregårdsbøf

Onsdag, den 22. juni

Stegt flæsk, kartofler og persillesovs

Torsdag, den 23. juni

Glaseret Skinke. Flødekartofler og salat

Fredag, den 24. juni

Skinkeschnitzel

Mandag, den 27. juni

Kalkuncuvette, flødekartofler og salat

Tirsdag, den 28, juni

Kalkuncuvette, flødekartofler og salat

Onsdag, den 29. juni

Porchetta

Torsdag, den 30. juni

Dansk Bøf med bløde løg

Fredag, den 1. juli

Nakkesteg, stegte kartofler og champignon sovs

​Dagens ret vil vende tilbage i det nye år

Kontaktformular

Kontakt  os her

Du kan i understående formular sende os en direkte besked. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Felter markeret med* skal udfyldes.​​

Vi bestræber os altid på at svare alle henvendelser hurtigst muligt - men giv os endeligt et kald hvis du har brug for et svar i dag.

Lad os stå for

Maden til den travle hverdag

Se ugens menu her

logo hvid

​CVR: 41482044

Kongeaa Catering laver alt fra de gammeldags danske retter til mere moderne madlavning. Vores motto er "Hellere KVALITET, istedet for KVANTITET"

Kontaktoplysninger

Kongeaa Catering ApS

Københoved 36, 6630 Rødding

Tlf: 23 70 06 63

E-mail: kontakt@kongeaacatering.dk 

Du kan finde vores Smiley rapport her​